Przepis kanapki z łososiem z majonezem Chimichurri może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w przybliżeniu 20 minut. Ten przepis służy 20 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 65 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka soku z limonki, majonez z majonezem, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiące kanapki z łososiem z majonezem Chrzanowo-koperkowym, Kanapki ze stekiem i Chimichurri, oraz Kanapki z grillowanym stekiem z Chimichurri i papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać 2 Łyżki. opatrunku na dużej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodać rybę; gotować 4 min. z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem i złocisto-brązowym po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
W międzyczasie wymieszaj pozostałe 2 łyżki. dressing, pietruszka, kolendra, cebula, majonez, czerwona papryka i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
4
Rozprowadzić mieszaninę mayo na kromki chleba. Napełnij równomiernie rybami i ogórkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
Funtów Jeżyn (około
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Laguna Winery Russian River Chardonnay z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.