Kanapki z wołowiną, pomarańczą i gorgonzolą
Kanapki z wołowiną, pomarańczą i gorgonzolą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 19g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz oliwę z oliwek extravirgin, sól, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pomarańczowe sekcje, możesz śledzić to danie główne z Blueberry-Orange Parfaits jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wolno Gotujące Kanapki Z Wołowiną Imbirowo-Pomarańczową Pita, Kanapki ze stekiem, gruszką i gorgonzolą, oraz Gorgonzola Wołowa.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników, mieszając trzepaczką.
Plastry pomarańczowe osuszyć ręcznikiem papierowym. Pokrój każdą rolkę na pół.
Warstwa dolna każdej rolki z 1/2 szklanki podstawowego grillowanego steku, 1/4 szklanki szpinaku dla niemowląt, 1 łyżka sera i 1/4 szklanki sekcji pomarańczowych.
Skropić każdą porcję z około 2 łyżeczki vinaigrette; top z najlepszych połówek rolek. Owinąć w folię aluminiową lub papier woskowy; schłodzić.