Obfita Sałatka Z Ziemniaków, Jajek I Apetiny
Obfita Sałatka z ziemniaków, jajek i Apetiny to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 3. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, dymkę, ocet balsamiczny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Deviled Egg Makaron Sałatka, Zdrowa Kanapka Z Sałatką Jajeczną, oraz Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować ziemniaki w osolonej wodzie przez 15-20 minut do miękkości.
Podczas gotowania ziemniaków gotuj jajka przez 7 minut, a następnie odświeżaj w zimnej wodzie przed obraniem skorupek.
Pieczarki podsmażyć przez kilka minut w odrobinie oliwy z oliwek do miękkości. Lubię doprawić moje grzyby czarnym pieprzem, gdy gotują. Naprawdę chłoną smak.
Po ugotowaniu odcedzić ziemniaki i włożyć do dużej miski z dymką, suszonymi pomidorami i grzybami.
Ubij składniki dressingu (oliwę z oliwek, ocet, musztardę i czarny pieprz) i zalej sałatkę.
Apetinę pokruszyć na sałatce, a następnie polać połówkami.