Kanapki Z Wieprzowiną

Kanapki Pulled-wieprzowina może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 583 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 117 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka oliwy z oliwek, Węgierskiej papryki, łopatki wieprzowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, Kanapki Z Wieprzowiną, oraz Kanapki z wieprzowiną z grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz musztardę, miód, 1 łyżeczkę soli, 1 łyżkę pieprzu, paprykę i czosnek w misce. Nakłuć wieprzowinę ze wszystkich stron (w tym tłuszcz) nożem do parkowania, o głębokości około 1/2 cala.
Posmaruj wszystko mieszanką musztardy. Szczelnie owinąć folią i przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin.
Rozpakuj wieprzowinę, umieść na patelni i doprowadz do temperatury pokojowej. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Przenieść wieprzowinę do piekarnika i wlać 1 cal gorącej wody na patelnię. Gotować 3 godziny, dodając wodę w razie potrzeby, aby utrzymać 1 cal.
Wyjmij patelnię z piekarnika, w razie potrzeby dodaj wodę i przykryj szczelnie folią. Powrót do piekarnika i gotować 6 więcej godzin. Wyłącz piekarnik i pozostaw wieprzowinę w środku, około 1 godziny.
Tymczasem zrobić sos: roztopić masło z olejem na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę, doprawić solą i pieprzem i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, 6 do 8 protokół.
Dodać czosnek i paprykę i gotować 2 do 3 więcej minut (zmniejszyć ogień, jeśli czosnek zaczyna brązowy). Wymieszać z brązowym cukrem, konfiturami, ketchupem i sosem chili, mieszając po każdym dodaniu. Doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, a następnie wymieszać z octem.
Wyjmij wieprzowinę z piekarnika i zdejmij mięso z kości. Mięso grubo rozdrobnić za pomocą 2 widelców do rzeźbienia. Wymieszać z sosem barbecue i sokami na patelni i doprawić solą i pieprzem.
Podawać na bułkach z surówką.