Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapek z serem Pimento Jack Richarda Blaisa. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.38 za porcję. Jedna porcja zawiera 448 kalorii, 17g białka, oraz 37 g tłuszczu. Mieszanka gentleman ' s chutney, Pepper jack cheese, żółtko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 143 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Richard Blais jako Aioli, Vinaigrette 'everything Bagel' Richarda Blaisa, oraz Sałatka z wędzonym Cezarem Richarda Blaisa.
Instrukcje
1
W średniej misce, wymieszać ser, poblano, jalapeno, aioli, kolendra, Skórka z limonki i sok, i sól razem, aż dobrze połączone. W małej misce, ubić creme fraiche, parmezan, żółtko, olej truflowy, i cukier razem, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Olej Truflowy
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Odmiany Grzybów
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
Sos Pomidorowy Hunt's®
Dojrzały Ser Z Mleka Krowiego
Sos żurawinowy, Do Podania
Aioli
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ułóż 4 kromki chleba na powierzchni roboczej i rozłóż jedną czwartą mieszanki serowej równomiernie na każdym kromce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
3
Na każdej z 4 pozostałych kromek chleba rozprowadzić 2 łyżki smażonego ciasta, położyć je na wierzchu sera i lekko docisnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
4
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Na wierzchu każdej kanapki rozprowadzić cienką warstwę mieszanki creme fraiche pędzlem do ciasta. Szpatułką, przenieść kanapki na patelnię, creme fraiche stronie w dół, i gotować, aż złoty kolor na dole, 3 do 4 protokół. Lekko szczotkować szczyty kanapki z pozostałą mieszaniną creme fraiche, odwróć je, i kontynuować gotowanie, aż do dna są złociste i ser topi się, 2 do 3 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
5
Niech kanapki stać na 5 minut, aby umożliwić ser do Ustawienia. Podnieś górny kawałek i dodaj rukolę. Kanapki pokroić na pół i podawać na ciepło.