Pizza z pieczonych buraków (Pizza alla Barbabietola Arrostito)

Pizza z pieczonych buraków (Pizza alla Barbabietola Arrostito)
Przepis pieczony Burak Pizza (Pizzan alla Barbabietolan Arrostito) może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 45 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 40 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ser feta, oliwę z oliwek, podstawowe ciasto do pizzy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pizza z kiełbasą (Pizzan alla Salsiccia), Pieczone buraki i Biały Cheddar Pizza, oraz Pizza z pieczonych buraków i koziego sera.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pozostaw korzeń i 1 cal łodygi na buraku; szoruj pędzlem. Burak owinąć w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Piec w 450 przez 40 minut lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika; ostudzić. Odciąć korzeń buraka; zetrzeć skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Buraki pokroić na pół w poprzek; cienko pokroić na połówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
6
Ustaw stojak piekarnika w najniższym ustawieniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Umieść kamień do pizzy na najniższym stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kamień Do PizzyKamień Do Pizzy
8
Zwiększenie temperatury pieca do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Rozgrzej kamień pizzy 30 minut przed pieczeniem pizzy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kamień Do PizzyKamień Do Pizzy
10
Delikatnie posmaruj olejem podstawowe ciasto do pizzy. Ułóż ser, plastry buraków i szalotki równomiernie na cieście, pozostawiając granicę 1/2 cala. Wsuń ciasto na rozgrzany kamień do pizzy, używając szpatułki jako przewodnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
SzalotkaSzalotka
SerSer
BurakBurak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kamień Do PizzyKamień Do Pizzy
SzpatułkaSzpatułka
11
Piec w 500 przez 8 minut lub aż skorupa będzie złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Usuń z kamienia pizzy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kamień Do PizzyKamień Do Pizzy
13
Posypać solą i skropić miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
SólSól
14
Pokroić na 8 klinów.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 44 dolarów za butelkę.
Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva
Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva
Jasny rubinowy czerwony kolor. Na nosie nuty jeżyn, skóry, wiśni i czerwonej porzeczki z odrobiną lukrecji, grafitu i tytoniu. Słodkie i trwałe taniny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn