Kanapki Z Polędwicą Z Dziczyzny
Przepis na kanapki z polędwicą z dziczyzny można przygotować w około 25 minut. Za 3,84 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 26g białka, 19g tłuszczu i w sumie 460 kalorii. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka masła, cebuli, steków z polędwicy dziczyzny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 42%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Polędwica z dziczyzny z sosem Aquavit-serowym, Polędwica z dziczyzny z jagodami-redukcja czerwonego wina, oraz Polędwica z dziczyzny z sosem jagodowym i kremowymi ziemniakami.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż cebulę i grzyby na maśle i sosie Worcestershire, aż cebula będzie miękka. Spłaszcz steki do 1/2 cala. gruby; dodaj na patelnię.
Gotuj na średnim ogniu około 3 minut z każdej strony lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądane wysmażenie.
W razie potrzeby posyp czosnkiem w proszku, pieprzem i solą.
Umieść dwa steki na każdej bułce; na wierzch z cebulą i grzybami.