Grillowane żeberka z Miso
Ten przepis służy 6. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 296 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz liście sałaty maślanej, brązowy cukier, gruby krótki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Żeberka Krótkie Z Czerwonym Miso & Daikon, Grillowany Ser Z Wyciągniętymi Żeberkami, oraz Grillowane Żeberka Po Koreańsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić sos sojowy, cukier, czosnek i olej w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 15x10x2 cali. Czy z wyprzedzeniem można wykonać 2 godziny do przodu.
Odstawić w temperaturze pokojowej.
Dodać żeberka do marynaty; obrócić do płaszcza.
Niech marynować 30 minut w temperaturze pokojowej, obracając od czasu do czasu.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Grill szczotkowy z olejem. Grill żeberka aż gotowane przez, 2 do 3 minut na stronie.
Wyjąć mięso z kości i owinąć liśćmi sałaty z niewielką ilością miso i lepkim ryżem.