Kanapki z pieczoną wołowiną czosnkową

Kanapki z pieczoną wołowiną czosnkową
Kanapki z pieczoną wołowiną czosnkową to danie główne dla 6 osób. Jedna porcja zawiera 371 kalorii , 30 g białka i 17 g tłuszczu . Za 2,51 USD za porcję ten przepis pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup sos worcestershire, masło, czosnek i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 52% . Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Kanapki z pieczoną wołowiną , Mistrzowskie kanapki z pieczoną wołowiną i Mistrzowskie kanapki z pieczoną wołowiną .

Instrukcje

1
Upiecz chleb czosnkowy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie na dużej patelni podsmaż na maśle grzyby i cebulę, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ogolonej Pieczeni Wołowej1 Funt Ogolonej Pieczeni Wołowej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej. Wymieszaj sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Każdą połówkę chleba czosnkowego ułożyć warstwami pieczonej wołowiny, mieszanki grzybów i sera. Wróć do piekarnika; piecz przez 3-5 minut lub do momentu, aż się zarumieni i ser się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Liście SzpinakuCałe Liście Szpinaku
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn