Kanapki z pieczonym bakłażanem i marynowanymi buraczkami
Kanapki z pieczonym bakłażanem i marynowanymi buraczkami to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 403 kalorie, 9g białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, bakłażan, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapki z pieczonym bakłażanem i marynowanymi buraczkami, Sałatka z pomidorów, pieczonych buraków i marynowanej cebuli, oraz Marynowana truskawka z sałatką z pieczonych buraków i Konkurs dla podobnych receptur.
Umieść plastry bakłażana na dużej blasze do pieczenia i natrzyj obie strony olejem. Doprawić papryką, solą i pieprzem. Pieczeń na złoty i miękki, 30-40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Czosnek, majonez i ocet ubić w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki