Kanapki Z Lodami Cytrynowo-Malinowymi
Kanapki z lodami cytrynowo-malinowymi to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 27 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Kremowe Lody Cytrynowe, Kanapki Z Ciasteczkami Cytrynowymi Malinami, oraz Kanapki Z Lodami Malinowymi.
Instrukcje
W misce ubić mąkę, proszek do pieczenia i sól. Użyj miksera elektrycznego na średniej prędkości, aby ubić masło i 1 szklanka cukru, aż będą lekkie i puszyste, o 2 protokół. Zeskrobać boki miski za pomocą gumowej szpatułki.
Dodaj jajko, sok z cytryny, skórkę i wanilię i dobrze wymieszaj. Na najniższej prędkości, powoli dodać mieszankę mąki, ubijając tylko do miękkiego ciasta formy. Ciasto podzielić na 2 płaskie dyski. Owinąć każdy dysk w folię; schłodzić co najmniej 3 godziny.
Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 204°. linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Wyjmij jeden dysk z lodówki i pozostaw do lekko zmiękczenia. Na posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala. Korzystając z 3-calowej foremki do ciastek, Wytnij jak najwięcej ciastek. Zebrać i przerolować resztki ciasta; wyciąć więcej ciastek.
Przenieś ciasteczka do blach do pieczenia, rozstaw je 1 cal od siebie.
Piec, aż krawędzie są lekko brązowe, 8 do 11 protokół, przełączanie blachy do pieczenia od góry do dołu iz przodu do tyłu w połowie.
Ostudzić na arkuszach na stojakach z drutu na 2 minuty, a następnie przenieść ciasteczka do stojaków, aby całkowicie ostygnąć. Powtórz z pozostałym ciastem.
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem; wstawić do zamrażarki.
Wyjmij sorbet z zamrażarki i pozostaw do lekko zmiękczenia. Lekko rozprowadzić czubatą łyżkę sorbetu w środku ciastka, na dole do góry. Wierzch z innym ciastkiem, dolna strona w dół; delikatnie naciśnij razem.
Umieścić na blasze do pieczenia w zamrażarce. Powtarzać aż wszystkie kanapki zostaną wypełnione. Zamrozić kanapki, aż sorbet będzie twardy, o 30 protokół. (Dla dłuższego przechowywania, owiń kanapki folią po ich twardości.)
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje najlepsze propozycje na mrożony deser. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "