Kanapki z boczkiem, sałatą i pomidorami

Kanapki z boczkiem, sałatą i pomidorami
Kanapki z boczkiem, sałatą i pomidorem to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka 0% mniej tłuszczu boczek, chleb pszenny, pomidor, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Podobne przepisy to Kanapki z bekonem, sałatą, pomidorem i jajkiem sadzonym, Kanapki BLT z boczkiem kandyzowanym, sałatą i dżemem pomidorowym, oraz Liliputian kanapki z bekonem, sałatą i pomidorami.

Instrukcje

1
Rozprowadzić 1 łyżkę majonezu na każdej z 4 kromek chleba. Na wierzchu 3 kawałki boczku, 2 liście sałaty i 2 plastry pomidora.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
2
Pomidory posypać równomiernie solą i pieprzem. Na wierzch każdej z nich pozostałą kromką chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W14 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn