Kanapki Z Awokado I Rzodkiewką Z Wędzoną Solą

Kanapki Z Awokado I Rzodkiewką Z Wędzoną Solą
Kanapki z awokado i rzodkiewką z wędzoną solą to wegańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 694 kalorie. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Mieszanka pieprzu, bagietka, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez czekoladę i cukinię. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 96%. Podobne przepisy to Kanapki z jajkiem przepiórczym z wędzonym łososiem, awokado i ogórkami kiszonymi, Kanapki z rzodkiewki z masłem czarno-oliwkowym, oraz Kanapki Z Wędzonym Łososiem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia60
Magazyn