Kanapki Rybne Z Grilla
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać grillowane kanapki rybne spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 242 kalorie, 25g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz filety z dorsza, pomidor, przyprawę cytrynowo-pieprzową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kanapki Rybne Z Grilla, Kanapki rybne BLT, oraz Fun Fish Sandwiches.
Instrukcje
Obie strony filetów posmarować sokiem z limonki; posypać pieprzem cytrynowym. Używając długich szczypiec, zwilż papierowy ręcznik olejem do gotowania i lekko pokryj stojak do grilla. Filety grillowe, przykryte, na średnim ogniu lub pieczone 4 cale. od ognia przez 4-5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
W małej misce, połączyć majonez, musztarda i miód.
Rozłóż na dnie każdej bułki. Top z filetem, sałatą i pomidorem; zastąpić wierzch bułki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.