Kanapki Gruszka-Orzech

Kanapki Gruszka-Orzech
Kanapki gruszkowo-orzechowe mogą być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kiełki lucerny, serek śmietankowy, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kanapki Z Herbatą Gruszkowo-Orzechową, Sałatka gruszkowo-orzechowa z winegretem gruszkowym, oraz Chleb Gruszkowy Orzechowy.

Instrukcje

1
1 łyżkę serka rozprowadzić równomiernie na każdej z 8 kromek chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
2
Posypać 1/2 łyżki orzechów włoskich równomiernie na każdej z 4 kromek chleba. Na wierzchu równo kromki gruszki, kiełki i 1 kromkę chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
ChlebChleb
GruszkaGruszka
3
Pokrój każdą kanapkę na pół po przekątnej.

Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc

Cajun można łączyć z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jedno wino, którego możesz spróbować to Torres Pazo das Bruxas Albarino. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Torres Pazo das Bruxas Albarino
Torres Pazo das Bruxas Albarino
Jaskrawożółty z zielonkawym brzegiem. Intensywnie aromatyczny z białymi nutami kwiatowymi, cytrusowymi i białymi brzoskwiniami. Dostępne, słodkie i hedonistyczne po wejściu. Wyróżnia się czystą kwasowością, która przenosi się na środek. Długie i trwałe na finiszu.Doskonały aperitif. Dobre z surowymi, gotowanymi lub grillowanymi owocami morza. Idealnie komponuje się z łagodnymi, białymi rybami. Jego żywe podniebienie zapewnia idealną równowagę z miękkimi kozimi serami.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn