Kanapki BST
Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 10g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, chleb pszenny, pomidor i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Hawaiian Ham and Cheese Sandwiches (aka Tailgate Sandwiches), Kanapki B. E. G. (Kanapki Z Boczkiem I Jajkiem), oraz Kanapki Z Herbatą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Rozprowadzić 2 łyżeczki majonezu na 1 stronie każdej kromki chleba. Szpinak podzielić równomiernie na 4 kromki chleba, na wierzchu 2 plastry pomidora i 2 plastry boczku.
Kanapki posypać równomiernie solą i pieprzem. Wierzch z pozostałymi kromkami chleba, majonez na dole.
Kanapki pokroić po przekątnej na połówki, w razie potrzeby.