Kanapka ze stekiem z serem pleśniowym z pracami

Kanapka ze stekiem z serem pleśniowym z pracami
Kanapka ze stekiem z serem pleśniowym z pracami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 821 kalorii, 59G białka, oraz 43g tłuszczu. Za $6.1 za porcję, ten przepis okładki 37% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, czosnek, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kwaśną śmietanę, możesz podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 80%. Ten wynik jest super. Spróbuj Krążki cebuli, rukola i kanapka ze stekiem z sera pleśniowego, Czarno-niebieska kanapka ze stekiem, oraz The Works Steak Burger dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Wymieszaj Worcestershire, oliwę z oliwek, ostry sos i 5 ząbków posiekanego czosnku w dużym szklanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
3
Dodaj stek i swish wokół, obracając, aż równomiernie pokryte. Marynować w temperaturze pokojowej przez 15 do 30 minut lub przykryć i przechowywać w lodówce do 4 godzin, odwracając stek raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4
W międzyczasie podgrzej dużą patelnię na średnim ogniu, dodaj oliwę z oliwek, a gdy połyskujesz, dodaj cebulę. Gotuj, od czasu do czasu mieszając; aż cebula się zarumieni, około 8 minut, następnie dodaj czosnek, sól, tymianek i ostry sos, gotuj, aż cebula będzie miękka, jeszcze około 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dodaj bulion i zeskrob zrumienione kawałki z dna patelni. Gotuj, aż cały bulion z kurczaka zniknie, a następnie dopraw pieprzem. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu lub patelnię grillową na średnim lub średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Wyjmij stek z marynaty i dopraw 1 stronę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
8
Połóż przyprawioną stronę mięsa na grillu. Gotuj stek w spokoju przez 5 minut. Następnie obróć mięso o około 90 stopni (nie odwracaj go) na grillu, aby uzyskać wyraźne ślady Krzyża i grilluj kolejne 2 minuty. Dopraw drugą stronę steku solą i pieprzem i odwróć. Kontynuuj grillowanie, aż termometr z natychmiastowym odczytem zarejestruje 140 stopni F dla średniej, około 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Przełóż na deskę do krojenia, aby odpocząć przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
10
W międzyczasie zetrzyj ser pleśniowy w misce z majonezem lub kwaśną śmietaną, skórką z cytryny i pieprzem do smaku. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Przetnij bułki na pół poziomo i posmaruj wnętrze oliwą z oliwek. Grilluj, aż będzie ciepły z każdej strony, około 1 minuty. Chleb tostowy natrzyj pozostałym ząbkiem czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
12
Cienko pokrój mięso w poprzek ziarna i złóż kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
13
Rozłóż kilka łyżek sosu z sera pleśniowego na każdej kanapce, polej stekiem, cebulą, pieczonymi pomidorami i rukwią wodną.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
14
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
15
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
16
Wrzuć pomidory do dużej miski z oliwą, tymiankiem, czosnkiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
17
Przełóż na blachę do pieczenia pokrojoną stroną do góry i piecz do miękkości i soczystości, około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
18
Podawać.

Składniki

6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiuncje ser pleśniowy, pokruszony (ouncje ser pleśniowy, pokruszony (o1kgsstek z flanki (ostek z flanki (o11 funt cukinii,posiekane świeże liście tymiankuposiekane świeże liście tymianku3goździkiczosnek, rozbityczosnek, rozbity4goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany6goździki1 pomarańcza, skórka1 pomarańcza, skórka6rolki kanapkowe herorolki kanapkowe hero11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.posiekana świeża trybula lub 1 łyżka suszonej trybuliposiekana świeża trybula lub 1 łyżka suszonej trybuli1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekana świeża trybula lub 1 łyżka suszonej trybuliposiekana świeża trybula lub 1 łyżka suszonej trybuli1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszernaSól koszerna1cytryna, skórka drobno startacytryna, skórka drobno starta1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkirosół z kurczaka w puszkach o niskiej zawartości sodurosół z kurczaka w puszkach o niskiej zawartości sodu596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia plus do bułekoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia plus do bułek2(zima)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia8dojrzałe pomidory śliwkowe, połówki wzdłużdojrzałe pomidory śliwkowe, połówki wzdłuż31 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejczerwona cebula, pokrojona w plastry o grubości 1/3 calaczerwona cebula, pokrojona w plastry o grubości 1/3 cala2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimajonez lub śmietana lub połączeniemajonez lub śmietana lub połączenie4do 5 gałązek świeżego tymiankudo 5 gałązek świeżego tymianku6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyRukiew wodnaRukiew wodna596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiSos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to moje najlepsze typy steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Stoltz Organic Pinot Noir z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się dzięki głębokiemu, bogatemu kolorowi i kwiatowemu aromatowi dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino albo powitało lata starzenia, albo zostało wypite na miejscu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia80
Magazyn