Kanapka z wędzonym indykiem, Brie, zielonym jabłkiem i rukolą
Wędzony Indyk, Brie, zielone jabłko i rukola kanapka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.44 za porcję. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 21g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, miód, jabłko granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowana kanapka z indykiem, Brie i masłem jabłkowym z rukolą, Indyk, Cheddar i Green-Apple Sandwich, oraz Wędzony Indyk, Brie i Morelowa Quesadilla.
Instrukcje
Połączyć miód i musztardę w małej misce.
Chleb kroimy na pół wzdłuż; układamy na blasze do pieczenia.
Na dolną połowę bochenka rozprowadzić mieszaninę miodu; wierzch z indykiem i serem.
Piec w 350 przez 5 minut lub aż ser zacznie się topić.
Na topiony ser ułożyć plastry rukoli i jabłek, posypać pieprzem. Przykryć górną połową bochenka i pokroić na 4 porcje.