Kanapka Z Kurczakiem Smażonym W Ostrygach
Smażona z kurczaka kanapka z ostrygami może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.23 za porcję. Jedna porcja zawiera 787 kalorii, 14g białka, oraz 48 g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 10 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka maślanki, olej roślinny, sałata rzymska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapka Z Kurczakiem Smażonym W Ostrygach, Kanapka z jajkiem sadzonym i ostrygą, oraz Kolacja: smażona kanapka z ostryg i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: Frytkownica i termometr do głębokiego smażenia
Połączyć majonez, korniszony, kapary, Skórka z cytryny i sok z cytryny i dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce aż potrzebne. SOS najlepiej przygotować dzień przed użyciem.
Połączyć maślankę i sos chili i dobrze wymieszać. Namoczyć ostrygi shucked w mieszaninie i przechowywać w lodówce, na noc, jeśli można.
Rozgrzej olej roślinny do 350 stopni F.
Mąkę wylać na talerz. Delikatnie wyjmij ostrygi jeden po drugim z maślanki, uważając, aby ich nie rozerwać, i połóż je szybko w mące. Nadmiar maślanki pomoże na pyszne chrupiące kawałki, więc nie martw się o bałagan. Przykryj ostrygi całkowicie mąką, używając czystych rąk i delikatnie przyciśnij je, aby upewnić się, że są całkowicie pokryte.
Wyjąć z mąki, wytrząsając nadmiar i umieścić je w frytkownicy. Gotować, aż ładnie rumiane, tuż obok złoty (pomyśl o swoim ulubionym smażonego kurczaka).
Podczas gdy ostrygi są gotowania, toast wnętrzności bułki i odstawić.
Ostrygi przełożyć na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz, aby odsączyć i doprawić solą.
Sos tatarski rozprowadzić po obu stronach bułek.
Ostrygi umieścić na dolnej połowie, a następnie na wierzchu z rozdrobnioną rzymską. Zamknij je, zakasaj rękawy, rozwal swój ulubiony napar i kop!