Kanapka Z Indykiem

Kanapka Z Indykiem
Kanapka z indykiem to danie główne, które serwuje 4. Za $4.91 za porcję, ten przepis okładki 36% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 59G białka, 36g tłuszczu i w sumie 646 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 35 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś awokado, wodę, sałatę lodową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kanapka Rachel (inaczej pieczony indyk Reuben Sandwich), Kanapka Kimchi Rachel (inaczej pieczona kanapka z indykiem Reuben z Kimchi), oraz Gorąca Pieczona Góra Z Indyka (Kanapka Z Gorącym Indykiem).

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Połóż pierś z indyka skórą do góry na blasze do pieczenia. Dopraw solą, pieprzem i tymiankiem - nie potrzebujesz oleju, ponieważ jest to metoda pieczenia na sucho. Piecz indyka, aż skóra będzie złotobrązowa, a termometr z natychmiastowym odczytem zarejestruje 165 stopni F Po włożeniu do najgrubszych i najbardziej mięsnych obszarów piersi, 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4
Wyjmij indyka z tacy i odstaw na talerz na 10 do 15 minut przed pokrojeniem mięsa w plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
W średniej misce wymieszaj ocet jabłkowy, ocet z białego wina, gęstą śmietanę, mak i szczyptę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Ubij, aby zmiksować. Smak przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
7
Na średniej patelni ułóż paski boczku i dodaj wodę. Doprowadź wodę do wrzenia i pozwól, aby cała woda się zmniejszyła i gotuj, aż paski boczku staną się chrupiące. Sprawi, że Twój bekon będzie bardziej chrupiący! Zarezerwuj trochę tłuszczu z bekonu w małej misce. W międzyczasie Wrzuć sos i sałatę lodową i wstaw do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata LodowaSałata Lodowa
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Pokrój bułki wzdłuż i otwórz.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
9
Ułóż bułki (lub kromki chleba) w jednej warstwie na blasze do pieczenia i umieść na środku piekarnika. Opiekaj z obu stron na jasnobrązowy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Ułóż część góry lodowej na 4 podstawach rolek. Na wierzch z kilkoma warstwami indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
11
Skrop odrobiną tłuszczu z boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
12
Na każdym ułóż kilka plasterków awokado i jabłka. Na wierzch ułóż 2 plastry boczku i kolejną warstwę góry lodowej. Na górze z górnymi połówkami rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
13
Kanapki przekroić na pół i od razu podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn