Kanapka z indykiem to danie główne, które serwuje 4. Za $4.91 za porcję, ten przepis okładki 36% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 59G białka, 36g tłuszczu i w sumie 646 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 35 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś awokado, wodę, sałatę lodową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kanapka Rachel (inaczej pieczony indyk Reuben Sandwich), Kanapka Kimchi Rachel (inaczej pieczona kanapka z indykiem Reuben z Kimchi), oraz Gorąca Pieczona Góra Z Indyka (Kanapka Z Gorącym Indykiem).
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
3
Połóż pierś z indyka skórą do góry na blasze do pieczenia. Dopraw solą, pieprzem i tymiankiem - nie potrzebujesz oleju, ponieważ jest to metoda pieczenia na sucho. Piecz indyka, aż skóra będzie złotobrązowa, a termometr z natychmiastowym odczytem zarejestruje 165 stopni F Po włożeniu do najgrubszych i najbardziej mięsnych obszarów piersi, 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
4
Wyjmij indyka z tacy i odstaw na talerz na 10 do 15 minut przed pokrojeniem mięsa w plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Woda, Aby Umożliwić
5
W średniej misce wymieszaj ocet jabłkowy, ocet z białego wina, gęstą śmietanę, mak i szczyptę soli.
Na średniej patelni ułóż paski boczku i dodaj wodę. Doprowadź wodę do wrzenia i pozwól, aby cała woda się zmniejszyła i gotuj, aż paski boczku staną się chrupiące. Sprawi, że Twój bekon będzie bardziej chrupiący! Zarezerwuj trochę tłuszczu z bekonu w małej misce. W międzyczasie Wrzuć sos i sałatę lodową i wstaw do lodówki.