Emerald Stir-Fry z wołowiną

Emerald Stir-Fry z wołowiną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Emerald Stir-Fry z wołowiną. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 338 kalorii, 28g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 3,73 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 83 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, czosnek, edamame i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Emerald Stir-Fry z wołowiną, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami.

Instrukcje

1
Połącz mirin lub białe wino, sok pomarańczowy, sos sojowy, ocet ryżowy, płatki czerwonej papryki i wodę w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
W dużym woku lub bardzo dużej (14-calowej) patelni saute rozgrzać 1 łyżkę oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Dodać wołowinę i gotować, mieszając, aż tylko rumiane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4
Przełożyć wołowinę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
5
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju na średnim ogniu i gotować czosnek, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
6
Dodać groszek śnieżny, brokuły, szparagi i edamame, podgrzać do średniej wysokości i gotować przez 3 minuty, aż warzywa lekko zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
7
Dodać mieszankę mirin-soja i gotować, mieszając, aż edamame są gotowane i szparagi są chrupiące-Delikatne, O 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
8
Dodać wołowinę i rozpuszczoną skrobię kukurydzianą i wymieszać, aby włączyć. Gotować, aż mieszanina lekko zgęstnieje i wołowina jest podgrzewana przez, dodatkowe 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
9
Skropić olejem sezamowym i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
TrudnośćTwardy
Gotowe W42 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia69
Magazyn