Kanapka z grzybami, pomidorami i kozim serem

Kanapka z grzybami, pomidorami i kozim serem może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 3. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 14g białka, oraz 8G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, chleb na zakwasie, pomidor i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kanapka z grzybami, pomidorami i kozim serem, Kanapka z pomidorem i serem topionym, oraz Niezawodny, otwarty ser kozi, posiekany szpinak i omlet z suszonych pomidorów.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i paprykę; smażyć 4 protokół.
Dodaj czapki grzybowe i smażyć 5 minut lub do miękkości.
Zdjąć patelnię z ognia. Wymieszać z octem, kaparami, solą i czarnym pieprzem.
Na każdej kromce chleba rozprowadzić około 2 łyżki sera, a na wierzchu po 3 plastry pomidora i 2/3 szklanki mieszanki grzybowej.