Kanapka na 12
Kanapka dla 12 osób to bezglutenowe i דל פחמימות,zne danie główne. Za 100 centów za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12 porcjom. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 13 g białka i 17 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i kup wodę, ser szwajcarski, jajko i kilka innych rzeczy, aby zdążyć dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 36%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Chana Masala Sandwich - Kanapka z ciecierzycą | Easy Sandwich s, Chana Masala Sandwich - Kanapka z Ciecierzycą | Easy Sandwich i Chana Masala Sandwich - Kanapka z ciecierzycą | Łatwa kanapka s.
Instrukcje
W dużej misce połącz płatki owsiane, wrzącą wodę i masło; odstawić na 5 minut. W międzyczasie rozpuść drożdże z gorącej mieszanki bułek w ciepłej wodzie.
Dodać do masy owsianej z jajkami i cebulą.
Dodać mieszankę mąki z gorącej mieszanki bułek; dobrze wymieszać (nie ugniatać).
Rozłóż ciasto na 10-calowej formie. kółko na dobrze natłuszczonej patelni do pizzy. Przykryj folią pokrytą sprayem kuchennym; odstawiamy do wyrośnięcia w ciepłe miejsce do podwojenia objętości, około 45 minut.
Ubij jajko i sól czosnkową; delikatnie posmaruj ciasto.
Posypać cebulą i ziarnami sezamu.
Piec w temperaturze 350 stopni przez 25-30 minut lub do złotego koloru.
Zdejmij z patelni; ostudzić na drucianej kratce.
Połącz majonez, musztardę i chrzan; rozsmarować na przeciętych bokach bochenka.
Warstwa z pozostałymi składnikami nadzienia.