Kanadyjskie pieczarki faszerowane boczkiem
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowych przepisów do swojej kolekcji, Kanadyjskie pieczarki faszerowane boczkiem mogą być przepisem, którego powinieneś spróbować. Jedna porcja zawiera 36 kalorii , 3 g białka i 2 g tłuszczu . Ten przepis jest na 35 osób i kosztuje 28 centów za porcję. Mieszanka kanadyjskiego boczku, papryki, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest on prezentowany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 50 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złym wynikiem (ale nadal możliwym do poprawienia). Wypróbuj Kanadyjskie masło jabłkowe , Bezalergiczne faszerowane pieczarki portobello i Serowe pieczarki faszerowane karczochami, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Usuń trzonki z pieczarek i drobno posiekaj; kapelusze odłóż na bok. Na dużej patelni podsmaż pieczarki, boczek, czerwoną paprykę, cebulę, sól i pieprz na oleju, aż warzywa będą chrupiące i miękkie.
Dodaj czosnek i smaż jeszcze przez 1 minutę.
Zdjąć z ognia. Dodać sery i napełnić każdy kapelusz pieczarki około 1 łyżką farszu.
Ułożyć na blachach do pieczenia wyłożonych folią.
Piec w temperaturze 400° przez 16–20 minut lub do momentu, aż pieczarki będą miękkie.