Kanadyjskie pieczarki faszerowane boczkiem

Kanadyjskie pieczarki faszerowane boczkiem
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowych przepisów do swojej kolekcji, Kanadyjskie pieczarki faszerowane boczkiem mogą być przepisem, którego powinieneś spróbować. Jedna porcja zawiera 36 kalorii , 3 g białka i 2 g tłuszczu . Ten przepis jest na 35 osób i kosztuje 28 centów za porcję. Mieszanka kanadyjskiego boczku, papryki, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest on prezentowany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 50 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złym wynikiem (ale nadal możliwym do poprawienia). Wypróbuj Kanadyjskie masło jabłkowe , Bezalergiczne faszerowane pieczarki portobello i Serowe pieczarki faszerowane karczochami, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Usuń trzonki z pieczarek i drobno posiekaj; kapelusze odłóż na bok. Na dużej patelni podsmaż pieczarki, boczek, czerwoną paprykę, cebulę, sól i pieprz na oleju, aż warzywa będą chrupiące i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj czosnek i smaż jeszcze przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Zdjąć z ognia. Dodać sery i napełnić każdy kapelusz pieczarki około 1 łyżką farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4
Ułożyć na blachach do pieczenia wyłożonych folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Piec w temperaturze 400° przez 16–20 minut lub do momentu, aż pieczarki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia0
Magazyn