Kalzony Z Brokułami I Dwoma Serami
Brokuły i dwa serowe Kalzony mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 311 kalorii, 17g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, wstępnie rozdrobnione częściowo odtłuszczone ser mozzarella, pieczony czosnek sos do makaronu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Spróbuj Kalzony z brokułami i serem, Brokuły, Pepperoni i trzy serowe Kalzony, oraz Brokuły i Podwójny ser Calzones dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brokuły na parze, pod przykryciem, 5 minut lub do miękkości; odcedzić.
Rozgrzać olej w małej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 3 protokół lub do złotego.
Ciasto do pizzy rozwałkować; pokroić w 4 prostokąty.
Zwiń każdy prostokąt do grubości 1/8 cala.
Umieść 1/3 szklanki brokułów na środku każdego prostokąta; wierzch równomiernie z serem.
Posypać mieszanką cebuli. Łyżka 2 łyżki sosu do makaronu na mieszance cebuli.
Posypać równomiernie pieprzem. Zwilżyć krawędzie prostokątów wodą; doprowadzić przeciwległe rogi do środka, naciskając na uszczelnienie.
Piec w temperaturze 425 przez 14 minut lub do złotego koloru.
Podawać z pozostałym sosem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Casaloste Chianti Classico Riserva. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.