Kale-llaloo

Kale-llaloo
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Kale-llaloo może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz mleko kokosowe, vidalian cebula, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Blueberry Kale Pops from Kale: The Complete Guide to the world ' s Most Powerfood, Smoky Kale and Potato cake and Red Kale surówka z szybko marynowanymi jabłkami, oraz Wegańskie Pesto Kale & Crazy For Kale Launch party.

Instrukcje

1
W dużej patelni saute, dodać masło i boczek i gotować na średnim ogniu, aż boczek zacznie chrupać i renders jego tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienki-Cienki-
2
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać jarmuż i saute, aż zwiędnie i łączy się z cebulą i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
JarmużJarmuż
4
Dodaj mleko kokosowe i bulion i nadal gotować, aż jarmuż zmięknie, kolejne 10 minut. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
JarmużJarmuż

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn