Kale-llaloo
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Kale-llaloo może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz mleko kokosowe, vidalian cebula, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Blueberry Kale Pops from Kale: The Complete Guide to the world ' s Most Powerfood, Smoky Kale and Potato cake and Red Kale surówka z szybko marynowanymi jabłkami, oraz Wegańskie Pesto Kale & Crazy For Kale Launch party.
Instrukcje
W dużej patelni saute, dodać masło i boczek i gotować na średnim ogniu, aż boczek zacznie chrupać i renders jego tłuszczu.
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, 5 do 8 protokół.
Dodać jarmuż i saute, aż zwiędnie i łączy się z cebulą i boczkiem.
Dodaj mleko kokosowe i bulion i nadal gotować, aż jarmuż zmięknie, kolejne 10 minut. Doprawić solą i pieprzem do smaku.