Kalafior z ciepłym sosem czosnkowo-anchois

Kalafior z ciepłym sosem czosnkowo-anchois
Kalafior z ciepłym sosem czosnkowo-anchois może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 82 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, oliwę z oliwek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bagna Cauda (piemoncki ciepły Dip czosnkowo-anchois), Sos Do Sałatek Z Czosnkiem Anchois, oraz Kalafior z ciepłym sosem Curry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia; dodać kalafior. Gotować 6 minut lub do chrupkiego przetargu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Połączyć oliwę z oliwek, mielone anchois, mielony czosnek, pokruszony czerwony pieprz, i sól na patelni na średnim ogniu; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać kalafior, natkę pietruszki i skórkę cytryny; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn