Kalafior smażony w głębokim tłuszczu: Cavolofiore Fritto in Pastella

Kalafior smażony w głębokim tłuszczu: Cavolofiore Fritto in Pastella
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać głęboko smażony kalafior: Cavolofiore Fritto w Pastellan spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka różyczek kalafiora, oliwa z oliwek, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa kalafiorowa: Minestra di Cavolofiore, Kawałki Kalafiora Smażonego Na Głębokim Tłuszczu, oraz Kalafior pokruszony i smażony w głębokim tłuszczu.

Instrukcje

1
Drożdże rozpuścić w winie, następnie w dużej misce do mieszania połączyć z jajkiem, mąką, 2 łyżkami oleju oraz solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Szynka W Pełni Ugotowana, PosiekanaSzynka W Pełni Ugotowana, Posiekana
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
2
Niech ciasto odpocząć przez 2 godziny. Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli. Gotować kalafior we wrzącej wodzie do miękkości jeszcze al dente, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Odcedzić, odświeżyć w kąpieli lodowej, następnie odcedzić i osuszyć papierowymi ręcznikami. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Umieść litr oleju w garnku o dużym dnie z wysokimi bokami i ogrzać do 375 stopni F. zanurz kalafior w cieście, pozwalając nadmiar kapać, i smażyć poobijane kawałki w gorącym oleju, aż na złoty kolor. Pracuj partiami, aby uniknąć obniżenia temperatury oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Sterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół PintySterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Kawałki posypać solą, gdy tylko zostaną usunięte z oleju, odcedzić na papierowych ręcznikach i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn