Kalafior i szynka bez skorupy Quiche
Przepis kalafior i szynka Crustless Quiche może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w przybliżeniu 2 godziny i 10 minut. Ten przepis służy 8. To danie główne ma 279 kalorii, 12g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, kalafior, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Quiche Kalafior Bez Skorupy, Zapiekany kalafior i pieczarki bez skórki, oraz Zapiekany kalafior i pieczarki bez skórki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać różyczki kalafiora i gotować, aż bardzo ostry przetargu, o 1 minutę.
Odcedzić w durszlaku i spłukać zimną wodą. Wytrząsnąć nadmiar płynu.
Rozgrzać olej na dużej patelni, na średnim ogniu.
Dodać szynkę i cebulę i gotować, aż lekko brązowy, o 6 protokół.
Dodać kalafior i natkę pietruszki i odstawić do ostygnięcia.
Posmaruj 9-calową szklaną lub ceramiczną patelnię z miękkim masłem i równomiernie posyp dno patelni startym parmezanem
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
W dużej szklance miarki ubić pół na pół, jajka, żółtka i mąkę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Na patelni równomiernie rozprowadzić połowę mieszanki kalafiora, na wierzchu ok. połowy sera; powtórzyć z pozostałym nadzieniem i serem.
Piec, aż quiche jest po prostu ustawić w centrum, o 40 do 50 minut. Schłodzić na stojaku przed podaniem.