Kalafior "Bistecche" z pancettą i jagodami Kapara

Kalafior
Kalafior "Bistecche" z Pancettan i jagody Kapar może być tylko dodatek szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 331 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,79 zł za porcję. Mieszanka wody, kapary pakowane w sól, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Oliwki mieszane z jagodami Kapara, Pieczone Białe Szparagi I Jagody Kapara, oraz Rosti Z Gravlaxem, Jagodami Kapara I Kremem Horsradish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kapary wypełnione solą przepłukać na sitku i przełożyć do małej miski. Moczyć kapary w wodzie, aby pokryć o 2 cale przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Odcedzić i powtórzyć moczenie.
3
Ponownie odcedzić, następnie spłukać i osuszyć.
4
Podczas gdy kapary namaczają, umieść stojaki piekarnika w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
5
Gotować pancetta w 1 suche 12-calowa patelnia na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry, o 10 protokół, a następnie przenieść z rowkiem łyżką do ręczników papierowych do odsączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Wylać tłuszcz i wytrzeć patelnię do czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
W małej misce wymieszać rodzynki i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Trim łodygi kalafiora równo z podstawą korony, odrzucając łodygi, a następnie przyciąć wszelkie liście. Umieść koronę kalafiora, łodygę w dół, na desce do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
9
Cut 1-calowy kawałek z 2 przeciwległych stronach korony i odrzucić, a następnie wyciąć koronę wzdłuż do 4 "steki," każdy o 3/4 do 1 cala szerokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
10
Ciepła 1 łyżka oleju, 1 łyżka masła, 1/8 łyżeczka soli, i szczypta każdego cukru i pieprzu w każdym 12-calowej patelni na umiarkowanym ogniu, wirujące Patelnie od czasu do czasu, aż masło zaczyna brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Dodaj 2 steki z kalafiora do każdej patelni i lekko doprawić solą i pieprzem, następnie gotować, aż spody będą złote, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
12
Przenieś patelnie do piekarnika i pieczonego kalafiora, bez obracania, przełączanie pozycji patelni w połowie pieczenia, aż kalafior będzie po prostu miękki, a spody są złotobrązowe, 8 do 15 minut (w zależności od grubości).
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
13
Podczas pieczenia kalafiora, doprowadzić wodę tylko do wrzenia w 1-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, a następnie mieszać w pancetta, kapary, rodzynki z sokiem z cytryny, i jagody Kapar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody KaparaJagody Kapara
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
14
Dodać pozostałą 1/2 kija masła i mieszać aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
15
Zdjąć z ognia i doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
16
Steki z kalafiora ostrożnie odwrócić łopatką na talerz i sos łyżką nad nimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
17
* Dostępne w sklepach z żywnością specjalistyczną i chefshop.com
1
Jeśli twoja sól morska jest bardzo gruba, lekko zmiażdż ją moździerzem i tłuczkiem lub dnem ciężkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn