Kakao Cappuccino Z Podwójną Czekoladą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj Cappuccino Cocoan z podwójną czekoladą. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 383 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieczenia czekolady, pieczenia kakao, brązowy cukier, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tort Cappuccino Z Podwójną Czekoladą, Double Chocolate Hot Cocoa, oraz Podwójne Czekoladowe Babeczki Kakaowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W schłodzonej małej misce ubij śmietanę do ubijania, 1 łyżkę brązowego cukru i 1 łyżeczkę kawy espresso z elektrycznym mikserem na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Wymieszaj mleko, kakao, 1/3 szklanki brązowego cukru i 2 łyżki kawy espresso w 3-ćwiartkowym rondlu.
Podgrzać na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, tylko do gotowania na wolnym ogniu (nie gotować).
Wymieszać z czekoladą do rozpuszczenia.
Wlać mieszaninę do kubków lub kubków. Wierzch każdej z nich z bitą śmietaną.
Dekoruj cynamonem do mieszania.