Kahlua Fudge Sheet Cake może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 24 porcje z 185 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Za 22 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 21 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sodę oczyszczoną, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Biały Texas arkusz ciasto z czekoladą Fudge lukier, Kahlua Hot Fudge, oraz Krówka Kahlua dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350°. Nasmaruj 15x10x1-in. blacha do pieczenia. W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, cynamon i sodę oczyszczoną. W małym rondelku połącz Kahlua, masło, krem marshmallow i kakao; doprowadzić do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
O Cukrze Cukierniczym
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Kahlua
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona