Kahlua Fudge Sheet Cake

Kahlua Fudge Sheet Cake
Kahlua Fudge Sheet Cake może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 24 porcje z 185 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Za 22 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 21 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sodę oczyszczoną, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Biały Texas arkusz ciasto z czekoladą Fudge lukier, Kahlua Hot Fudge, oraz Krówka Kahlua dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350°. Nasmaruj 15x10x1-in. blacha do pieczenia. W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, cynamon i sodę oczyszczoną. W małym rondelku połącz Kahlua, masło, krem marshmallow i kakao; doprowadzić do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
KahluaKahlua
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Dodaj do mieszanki mąki, mieszając tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
3
W małej misce ubij jajka i maślankę, aż się połączą; Dodaj do mieszanki Kahlua, ciągle ubijając. Złóż orzechy pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
KahluaKahlua
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Przenieś na przygotowaną patelnię, równomiernie rozprowadzając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Piec 18-22 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
W międzyczasie, do lukru, połącz masło, kakao i krem z prawoślazu w małym rondlu; mieszaj na średnim ogniu, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Przełóż do miski. Ubij cukier cukierniczy i tyle Kahlua, aby uzyskać konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
KahluaKahlua
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Wyjmij ciasto z piekarnika; umieść na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Równomiernie rozprowadź lukier na ciepłym cieście; posyp orzechami pekan. Ochłodzić całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn