Kaboby Z Kurczaka Z Grilla Zawinięte W Boczek

Kaboby Z Kurczaka Z Grilla Zawinięte W Boczek
Need a bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne FODMAP danie główne? Boczek owinięty kurczaka z grilla Kabobs może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest idealny do Dzień Ojca. Jeśli masz pod ręką bekon, sos barbecue, kurczaka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowanie: Kaboby Z Kurczaka Zawinięte W Boczek, Grillowany kurczak i brzoskwiniowe Kaboby z boczkiem, oraz Best Ever Spódnica stek i boczek zawinięte Kabobs kurczaka.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki ubij razem w dużej płytkiej misce lub plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; dodaj kurczaka, obracając się do płaszcza. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 1 godzinę, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
W międzyczasie moczyć drewniane szaszłyki w wodzie 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami
3
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko). Boczek mikrofalowy, w 2 partiach, na kuchence mikrofalowej, na wysokości 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Ostudzić 5 minut.
5
Usuń kurczaka z marynaty, odrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
6
Umieść 1 kawałek boczku na każdym miękkim kurczaku; nawlecz 1 kurczaka z boczkiem na każdym szaszłyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
7
Kabobs Grill, pokryte pokrywą grilla, ponad 350 do 400 (średnio-wysokie) ciepła 5 do 6 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Zinfandel i wino różowe są doskonałym wyborem do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jednym z win, które możesz spróbować, jest wielki, gładki, Stary winorośl Zinfandel. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Big Smooth Old Vine Zinfandel
Big Smooth Old Vine Zinfandel
Duży gładki Zinfandel otwiera się pękającymi aromatami soczystej czarnej wiśni, jeżyn, fig i framboise. Prażony kokos, Tahitańska wanilia i nuty wędzonego koperku wydobywają się ze szkła w wyniku starzenia się amerykańskiego dębu. Jedwabiście gładka na podniebieniu ze smakami boysenberry, redukcji granatu i czerwonych porzeczek. Na środkowym podniebieniu unoszą się świeże nuty orzecha kokosowego i wanilii, które pozostawiają zrównoważone wykończenie.Połącz to wino z ulubionymi zszywkami do grilla-sugerujemy pikantne żeberka z tyłu dziecka
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn