Kaboby wieprzowe peklowane w solance z glazurą Melasową, Jalapenos i papai
Kaboby wieprzowe peklowane solanką z glazurą Melasową, Jalapenos i Papayan to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 23G białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.72 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, pieprz, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Melasa - balsamiczne Kaboby wieprzowe z zielonymi pomidorami i śliwkami, Polędwiczki Wieprzowe Z Melasą I Kuskusem, oraz Schab pieczony powoli z melasą i glazurą balsamiczną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wodę, cukier, sól, liście laurowe, ziarna pieprzu, goździki i plasterki czosnku w niereaktywnej misce.
Dodać wieprzowinę, przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny i do ponad nocy.
Drenaż i zestaw aside.To dodać kabobs: wątku naprzemienne kawałki wieprzowiny, połówki jalapeno, i papaja kawałki na 8 szaszłyki.
Posmarować glazurą melasową i doprawić solą i pepper.To grill kabobs: ułóż szaszłyki, off bezpośredniego ciepła, na gorącym grillu. Gotować, często obracając i szczotkując większą ilością glazury lub oliwy z oliwek w razie potrzeby, aby zapobiec przywieraniu. Wieprzowina powinna być prawie gotowana, ledwo różowa i nadal soczysta w środku, około 10-12 minut całkowitego gotowania.
Wyjmij szaszłyki z grilla, dbając o to, aby zmiękczona forma papai zsuwała się.
Posmaruj je jeszcze raz szkliwem, jeśli chcesz i pozwól im odpocząć około pięciu minut przed podaniem.