Fish Kabobs to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 4,25 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1012 kalorii, 52g białka, oraz 88 g tłuszczu. Ten przepis służy 3. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pietruszkę, filet z groupera, filet z łososia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kaboby Rybne, Teriyaki Fish Kabobs, oraz South Beach Fish Kabobs.
Instrukcje
1
Pokrój każdy filet rybny w plastry o grubości 1,5 cala. Nawlecz połowę ryby na 2 szaszłyki umieszczone w odległości 2 cali od siebie. Powtórz procedurę z pozostałymi rybami i umieść kaboby w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2
Wymieszać razem dressing i kolejne 4 składniki.
3
Zalać rybę; w razie potrzeby dodać świeże gałązki ziół. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Usuń rybę z marynaty, odrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Grill, przykryty pokrywą grilla, na dużym ogniu (od 400 do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
6
4 minuty z każdej strony lub aż ryba osiągnie pożądany stopień doness.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.