Kaboby Owocowe Curry
Curry owoców Kabobs wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 68 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 109 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz karton jogurt waniliowy, miód, mielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kremowy Cherry Pie Fruit Dip with Rainbow Fruit Kabobs, Kaboby Wołowe Curry, oraz Kaboby Wołowe Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić pierwsze 4 składniki w dużej misce.
Połączyć koncentrat soku, rum, miód, curry i imbir; dobrze wymieszać.
Wlać mieszaninę soku na owoce i wrzucić delikatnie. Przykryć i schłodzić 3 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Namoczyć 12 (6-calowych) drewnianych szaszłyków w wodzie przez 30 minut.
Odcedzić mieszankę owoców, rezerwując 2 łyżki soku. Nawlecz owoce na przemian na szaszłyki.
Umieść kabobs na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Broil 3 cali od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) 3 do 4 minut z każdej strony lub do momentu, gdy owoce są lekko rumiane.
Połączyć 2 łyżki reserved mieszaniny soku i jogurtu; dobrze wymieszać.
Podawać kabobs z sosem jogurtowym.