Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Kaboby dyni z pikantnym dipem cytrynowym mogą być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jogurt cytrynowy liberté® méditerranée, mielony kminek, kolendrę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantny Haszysz Z Dyni Ze Szczawiu I Olejem Z Pestek Dyni, Spicy Butternut Squash, oraz Pikantny Klopsik Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 232°. Linia 15x10x1-calowy patelnia z folią. W małej misce, wymieszać olej, kminek, sól i chili w proszku, aż dobrze wymieszane. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W Proszku
Kminek
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
Folia Aluminiowa
Piekarnik
Patelnia
2
Nawlecz 5 do 6 kostek squasha na każdy drewniany szpikulec; pędzel z mieszaniną oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki
3
Miejsce w pan.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Piec 30 do 40 minut, obracając raz, do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
W małej misce, wymieszać składniki Dip aż dobrze wymieszane.