Kabobs Przystawka Z Grilla Caesar Beef
Ten przepis służy 30 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Mieszanka grubo zmielonego pieprzu, pomidorów koktajlowych, dodatkowego dressingu Cezara i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Przystawka Z Grillowanych Krewetek Kabobs, Grillowane Kaboby Wołowe, oraz Grillowane Kaboby Wołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności, umieść wołowinę, paprykę, Kabaczek, grzyby i pomidory.
Wymieszać 1/2 szklanki dressing i mielonego pieprzu.
Polać wołowiną i warzywami; uszczelnić worek i obrócić do płaszcza. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę, ale nie dłużej niż 4 godziny, obracając torbę od czasu do czasu. Szaszłyki namoczyć w wodzie około 1 godziny, aby zapobiec przypaleniu.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Z marynaty wyjąć wołowinę i warzywa; wyrzucić marynatę.
Wyjąć szaszłyki z wody. Nawlecz 1 lub 2 kawałki wołowiny na każdy szaszłyk.
Dodać grzyby, squash, kawałek papryki lub pomidora na koniec każdego szaszłyku.
Przykryj i grilluj kabobs 4 do 6 cali od średniego ciepła 6 do 8 minut dla średniej doneness wołowiny, często obracając.
Ułóż romaine na półmisku. Top z kabobs. Łyżka dodatkowy dressing do małej miseczki do zanurzania; posypać szczypiorkiem.