Kłody Sera Gouda
Dzienniki ser Gouda może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 152 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz szczypiorek, suszone pomidory, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 17%. Spróbuj Kłody Sera Gouda, Pecan Cheese Logs, oraz Kłody Sera Pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać ser śmietankowy i ser Gouda aż do wymieszania. Wymieszać szczypiorek, pomidory i czosnek w proszku. Uformuj mieszankę na 2 małe kłody lub 1 dużą kulę.
Bułka z natką pietruszki.
Owinąć w folię i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny do firmy.