Jęczmień i brukselka
Jęczmień i brukselka może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szybkiego gotowania jęczmienia, cebula, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 36 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona Brukselka I Żurawina Z Jęczmieniem, Jęczmień Z Brukselką, Szpinakiem I Edamamem, oraz Brukselka Baaji (brukselka Indyjska przyprawiona) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jęczmień ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, zastępując bulion wodą. Odłożyć; zachować wojnę
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować 3 minuty lub do miękkości, często mieszając.
Dodać brukselkę, sól i pieprz.
Wymieszać z jęczmieniem, parmezanem i orzechami włoskimi.