Jęczmień i brukselka

Jęczmień i brukselka
Jęczmień i brukselka może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szybkiego gotowania jęczmienia, cebula, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 36 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona Brukselka I Żurawina Z Jęczmieniem, Jęczmień Z Brukselką, Szpinakiem I Edamamem, oraz Brukselka Baaji (brukselka Indyjska przyprawiona) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jęczmień ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, zastępując bulion wodą. Odłożyć; zachować wojnę
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
BulionBulion
WodaWoda
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać cebulę i czosnek; gotować 3 minuty lub do miękkości, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
4
Dodać brukselkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
PieprzPieprz
SólSól
5
Wymieszać z jęczmieniem, parmezanem i orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
JęczmieńJęczmień
6
Podawać natychmiast.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W36 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn