Jęczmień i brukselka może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szybkiego gotowania jęczmienia, cebula, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 36 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona Brukselka I Żurawina Z Jęczmieniem, Jęczmień Z Brukselką, Szpinakiem I Edamamem, oraz Brukselka Baaji (brukselka Indyjska przyprawiona) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Jęczmień ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, zastępując bulion wodą. Odłożyć; zachować wojnę
Składniki, których będziesz potrzebować
Jęczmień
Bulion
Woda
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać cebulę i czosnek; gotować 3 minuty lub do miękkości, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
4
Dodać brukselkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brukselka
Pieprz
Sól
5
Wymieszać z jęczmieniem, parmezanem i orzechami włoskimi.