Jęczmień Grzybowy Portobello
Jęczmień z grzybami Portobello może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Ten przepis służy 17 i kosztuje 29 centów za porcję. Mieszanka bulionu wołowego bez dodatku soli, parmezan, jęczmień do szybkiego gotowania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pieczone pieczarki Portobello z gotowanym jajkiem w kremowym sosie grzybowym, Grzyby Portobello z perłowym jęczmieniem i konserwowaną cytryną z ' Ottolenghi, oraz Portobello Mushroom Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń i wyrzuć korzeń, twarde zewnętrzne liście, a wierzch z poru. Por drobno posiekać.
Przykryj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania; dodaj olej.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodać posiekany por, grzyby, i czosnek; saute aż grzyby będą miękkie.
Dodać jęczmień i kolejne 3 składniki; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 16 do 18 minut lub aż jęczmień będzie miękki i większość płynu jest wchłaniana.
Wyjąć z ognia; odstawić 5 minut.
Posypać serem i podawać od razu.