Jęczmień Grzybowy Portobello

Jęczmień Grzybowy Portobello
Jęczmień z grzybami Portobello może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Ten przepis służy 17 i kosztuje 29 centów za porcję. Mieszanka bulionu wołowego bez dodatku soli, parmezan, jęczmień do szybkiego gotowania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pieczone pieczarki Portobello z gotowanym jajkiem w kremowym sosie grzybowym, Grzyby Portobello z perłowym jęczmieniem i konserwowaną cytryną z ' Ottolenghi, oraz Portobello Mushroom Bruschetta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń i wyrzuć korzeń, twarde zewnętrzne liście, a wierzch z poru. Por drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
2
Przykryj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania; dodaj olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
4
Dodać posiekany por, grzyby, i czosnek; saute aż grzyby będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
5
Dodać jęczmień i kolejne 3 składniki; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 16 do 18 minut lub aż jęczmień będzie miękki i większość płynu jest wchłaniana.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
6
Wyjąć z ognia; odstawić 5 minut.
7
Posypać serem i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W38 m.
Porcje17
Ocena Zdrowia5
Magazyn