Jęczmień Grzybowy Portobello

Jęczmień Grzybowy Portobello
Jęczmień z grzybami Portobello może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Ten przepis służy 17 i kosztuje 29 centów za porcję. Mieszanka bulionu wołowego bez dodatku soli, parmezan, jęczmień do szybkiego gotowania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pieczone pieczarki Portobello z gotowanym jajkiem w kremowym sosie grzybowym, Grzyby Portobello z perłowym jęczmieniem i konserwowaną cytryną z ' Ottolenghi, oraz Portobello Mushroom Bruschetta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń i wyrzuć korzeń, twarde zewnętrzne liście, a wierzch z poru. Por drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
2
Przykryj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania; dodaj olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
4
Dodać posiekany por, grzyby, i czosnek; saute aż grzyby będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
5
Dodać jęczmień i kolejne 3 składniki; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 16 do 18 minut lub aż jęczmień będzie miękki i większość płynu jest wchłaniana.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
6
Wyjąć z ognia; odstawić 5 minut.
7
Posypać serem i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TrudnośćTwardy
Gotowe W38 m.
Porcje17
Ocena Zdrowia5
Magazyn