Juicy Lucy Burger (Alias Jucy Lucy)

Juicy Lucy Burger (Alias Jucy Lucy)
Przepis Juicy Lucy Burger (aka Jucy Lucy) może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 45 minut. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,11 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 670 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli koszernej, mielonego uchwytu, czosnku w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć ogórków można śledzić to danie główne z Cinnamon Swirl Coffeecake jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Juicy Lucy Burger Party &, Grillowane Burgery Jucy Lucy, oraz Soczysta Lucy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Każdy plasterek sera przeciąć na pół, a następnie na pół ponownie uformować 4 kwadraty. Ułóż kawałki jeden na drugim, tworząc 4 stosy; odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
2
Umieścić mięso w dużej misce i dodać sól, czosnek w proszku, Worcestershire, i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
PieprzPieprz
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wymieszać dłońmi aż do równomiernego połączenia.Podzielić mięso na 8 równych porcji i umieścić na powierzchni roboczej. Za pomocą opuszkami palców, naciśnij 2 porcje mięsa do 2 szorstki 1 / 4-cal-grube paszteciki, które są każdy o 1 cal szersza średnica niż bułki hamburgerowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
MięsoMięso
4
Umieść 1 stos sera na środku 1 pasztecików. Top z drugim patty i szczypta krawędzie, aby utworzyć szczelne uszczelnienie. Cup każdy patty z rąk, aby zaokrąglić się krawędzie, i naciśnij na górze, aby spłaszczyć lekko w jeden gruby patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
5
Przenieść na talerz. Powtórz z pozostałymi porcjami mięsa i sera, aby uformować w sumie 4 paszteciki. Przechowywać w lodówce podczas przygotowywania grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Podgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do średniej wysokości (około 191° do425). Gdy grill jest gotowy, użyj szczypiec, aby pocierać ruszt kilkoma warstwami ręczników papierowych zanurzonych w oleju roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
SzczypceSzczypce
7
Umieść zarezerwowane paszteciki na grillu, Zamknij grill i gotuj bez przeszkód (nie naciskaj na paszteciki), aż na dnie pojawią się ciemne ślady grilla, około 3 do 4 minut. Za pomocą szpatułki, Odwróć paszteciki, Zamknij grill ponownie, i gotować, aż pojawią się znaczniki grill na drugiej stronie i paszteciki są gotowane przez, o 3 do 4 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Wyjąć na czysty talerz i pozostawić w ciepłym miejscu lub namiocie luźno z folią na 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Ułożyć patty na dole każdej bułki, wierzch z ogórkami i przykryć wierzch bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
RolkaRolka
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn