Jolly Santas

Jolly Santas
Jolly Santas jest bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 393 kalorie. Ten przepis serwuje 15 i kosztuje 61 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz cukier cukierniczy, półsłodkie chipsy czekoladowe, lukier waniliowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Mikołajki Z Pianki, Mikołajki Wąsy, oraz Berry Słodkie Mikołajki podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkować ciasto do 1/8 cala. grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtejBarwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtej
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2
Wyciąć 15 owali, używając 3-in. foremka do ciastek w kształcie jajka zanurzona w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
3
Miejsce 2 w. od siebie na niepasanych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec w temperaturze 350° przez 6-8 minut lub aż krawędzie będą lekko rumiane. Schłodzić przez 2 minuty przed wyjmowaniem do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Ciasteczka posypać cukrem cukierniczym. W małej misce, odcień 3/4 szklanki lukier z barwnikiem spożywczym; mróz górnej trzeciej każdego ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Używając końcówki gwiazdy i pozostałego lukru waniliowego, pom-pom, rondo kapelusza futrzanego, brwi, oczy, wąsy i usta na każdym ciastku. Wciśnij dwa chipsy czekoladowe i rozgrzany do czerwoności cukierek w lukier dla uczniów i ust.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn