John ' s czerwone Wino i pieczony czosnek gulasz wołowy placki

John ' s czerwone Wino i pieczony czosnek gulasz wołowy placki
Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.37 za porcję. Jedna porcja zawiera 731 kalorii, 43g białka, oraz 47 g tłuszczu. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, łodyga selera, cielęcinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Jesienny gulasz wołowy Rachael Ray z jabłkiem, cebulą i pieczonym czosnkiem, Gulasz Wołowy W Czerwonym Winie, oraz Gulasz wołowy z czerwonym winem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Przeciąć główkę czosnku na pół poziomo i owinąć w folię aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Piec przez 45 minut.Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, wycisnąć czosnek i umieścić go w misce i squash widelcem do momentu uzyskania pasty. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Opuść piekarnik do 275 F. sól i pieprz mięso i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Dodać 3 łyżki oliwy z oliwek na szerokiej patelni i pozostawić do dobrego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać paski boczku i równomiernie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
7
Wyjąć łyżką szczelinową i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8
Na tej samej patelni, nie biorąc oliwy z oliwek i tłuszczu z boczku, podsmażyć grzyby, z tymiankiem, solą i pieprzem. (Jeśli nie pasują do wszystkich na patelni saute w 2 partie, tak aby nie pary).
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Grzyby wyjąć łyżką szczelinową i zachować tłuszcz i soki na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Spalić patelnię połową wina i pozostawić do odparowania alkoholu. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
AlkoholAlkohol
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Lekko odkurzyć mięso mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
12
W holenderskim piekarniku podgrzej 4 łyżki oliwy z oliwek, dodaj mięso i zapieczętuj ze wszystkich stron zrób to w 3 partiach, aby mięso dobrze się smażyło. Zachowaj usunięcie poprzedniej partii mięsa i iść dalej z drugim, aż rumiane wszystkie kawałki mięsa. Trzymaj mięso w misce z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
13
Dodać liście szałwii i smażyć przez 1 minutę, następnie dodać pokrojoną w kostkę cebulę i czosnek i pozostawić do koloru, aż będzie bardzo blond.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
14
Dodaj drugą połowę czerwonego wina i deglaze holenderskiej patelni dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
15
Dodaj zarezerwowany płyn odtłuszczający i 1 łyżkę prażonego czosnku zacieru i wymieszaj, aby bardzo dobrze się rozpuścić. Pozostawić do wrzenia ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
16
Dodaj mięso, boczek i grzyby, dobrze mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
17
Dodaj seler, marchew i tyle bulionu, aby osiągnąć 2/3 wysokości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
18
Przykryć i gotować w piekarniku w temperaturze 275 F przez 2 do 3 godzin, mieszając od czasu do czasu i dodając więcej gorącego wywaru warzywnego w razie potrzeby. Po ugotowaniu mięso powinno prawie się rozpadać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
19
Powrót holenderski piekarnik do pieca ponownie na średnim małym ogniu i sprawdzić przyprawy z solą i pieprzem. Odrzuć liście szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
20
W osobnym małym garnku rozpuścić mąkę w śmietanie i dodać 1/2 chochli gorącego sosu mięsnego do śmietany i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
21
Wlać śmietanę do garnka, zmniejszyć ogień, dobrze mieszać, aż cały sos będzie dobrze wymieszany i mięso nim pokryte, i gotować przez 4 minuty lub aż sos zgęstnieje z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
22
Montaż ciasta: podnieść temperaturę piekarnika z powrotem do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
23
Masło dno naczynia odpornego na działanie pieca, dodać jedną dobrą warstwę zacieru ziemniaczanego (około 1/3 wysokości naczynia).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
24
Dodać mięso i warzywa gulasz z wystarczającą ilością sosu, aby dojść prawie do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
25
Dobrze Wyczyść krawędzie naczynia i ułóż ciasto francuskie. Naciśnij lekko na granicy, aby przykleić go do naczynia i bardzo ostrym nożem wyciąć wokół naczynia. W tym momencie możesz zamrozić naczynie, jeśli chcesz. (Można również wybrać, aby pojedyncze lub 2 porcje ciasta lub nawet umieścić ciasto bezpośrednio na piecu holenderskim-w zależności od tego, co chcesz ! )
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
26
Lekko posmarować ciasto żółtkiem, zrobić jedną całość na środku, aby wypłynęła para i piec w piekarniku, aż ciasto francuskie będzie złociste. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
27
Oto przepis na mash rzepy: http://food52.com/recipes/2998_roasted_turnip_and_celery_with_garlic_and_rosemary_infused_potato_mash lub możesz użyć swojego ulubionego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
RzepaRzepa

Składniki

33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaCukierki kukurydziane, dodatkowe precle i owalne ciasteczka czekoladowe z kremem (w całości i pokruszone)Cukierki kukurydziane, dodatkowe precle i owalne ciasteczka czekoladowe z kremem (w całości i pokruszone)33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąka uniwersalna, do sosumąka uniwersalna, do sosu851 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.boczek pokrojony w paskiboczek pokrojony w paski3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczarki guzikowe pokrojone w plasterkipieczarki guzikowe pokrojone w plasterki21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejmarchew posiekanamarchew posiekana1łodyga selera naciowego, pokrojona do średniej grubościłodyga selera naciowego, pokrojona do średniej grubości1ciasteczka imbirowe, podzieloneciasteczka imbirowe, podzielone73 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaOliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin5świeże liście szałwiiświeże liście szałwii1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeże liście tymiankuświeże liście tymianku1Głowaczosnek, pieczony (rezerwa 1 łyżka do użycia)czosnek, pieczony (rezerwa 1 łyżka do użycia)1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweśmietana ciężka, do sosuśmietana ciężka, do sosu6krewetki i żyłkipieprz, świeżo startypieprz, świeżo starty12arkusze uncji12 uncji wstępnie zwiniętych arkuszy ciasta francuskiego (jeśli zamrożone rozmrożenie na noc w lodówce)12 uncji wstępnie zwiniętych arkuszy ciasta francuskiego (jeśli zamrożone rozmrożenie na noc w lodówce)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedobre czerwone winodobre czerwone wino6krewetki i żyłkipokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejsłodka cebula, pokrojona cienko w kostkęsłodka cebula, pokrojona cienko w kostkę6krewetki i żyłkiRzepa, ziemniaki i seler zacieru (patrz uwaga na dole)Rzepa, ziemniaki i seler zacieru (patrz uwaga na dole)1kilogramycielęcina lub wołowina pokrojona w kostkę 1 calacielęcina lub wołowina pokrojona w kostkę 1 cala7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion warzywny, rozgrzanybulion warzywny, rozgrzany
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia41
Magazyn