John ' s czerwone Wino i pieczony czosnek gulasz wołowy placki
Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.37 za porcję. Jedna porcja zawiera 731 kalorii, 43g białka, oraz 47 g tłuszczu. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, łodyga selera, cielęcinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Jesienny gulasz wołowy Rachael Ray z jabłkiem, cebulą i pieczonym czosnkiem, Gulasz Wołowy W Czerwonym Winie, oraz Gulasz wołowy z czerwonym winem.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Przeciąć główkę czosnku na pół poziomo i owinąć w folię aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Piec przez 45 minut.Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, wycisnąć czosnek i umieścić go w misce i squash widelcem do momentu uzyskania pasty. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Opuść piekarnik do 275 F. sól i pieprz mięso i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Dodać 3 łyżki oliwy z oliwek na szerokiej patelni i pozostawić do dobrego ogrzania.
Na tej samej patelni, nie biorąc oliwy z oliwek i tłuszczu z boczku, podsmażyć grzyby, z tymiankiem, solą i pieprzem. (Jeśli nie pasują do wszystkich na patelni saute w 2 partie, tak aby nie pary).
Grzyby wyjąć łyżką szczelinową i zachować tłuszcz i soki na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Spalić patelnię połową wina i pozostawić do odparowania alkoholu. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Alkohol
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Lekko odkurzyć mięso mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Woda, Aby Umożliwić
12
W holenderskim piekarniku podgrzej 4 łyżki oliwy z oliwek, dodaj mięso i zapieczętuj ze wszystkich stron zrób to w 3 partiach, aby mięso dobrze się smażyło. Zachowaj usunięcie poprzedniej partii mięsa i iść dalej z drugim, aż rumiane wszystkie kawałki mięsa. Trzymaj mięso w misce z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
13
Dodać liście szałwii i smażyć przez 1 minutę, następnie dodać pokrojoną w kostkę cebulę i czosnek i pozostawić do koloru, aż będzie bardzo blond.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Dodaj drugą połowę czerwonego wina i deglaze holenderskiej patelni dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
15
Dodaj zarezerwowany płyn odtłuszczający i 1 łyżkę prażonego czosnku zacieru i wymieszaj, aby bardzo dobrze się rozpuścić. Pozostawić do wrzenia ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
16
Dodaj mięso, boczek i grzyby, dobrze mieszając, aby połączyć.
Dodaj seler, marchew i tyle bulionu, aby osiągnąć 2/3 wysokości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby Umożliwić
18
Przykryć i gotować w piekarniku w temperaturze 275 F przez 2 do 3 godzin, mieszając od czasu do czasu i dodając więcej gorącego wywaru warzywnego w razie potrzeby. Po ugotowaniu mięso powinno prawie się rozpadać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
19
Powrót holenderski piekarnik do pieca ponownie na średnim małym ogniu i sprawdzić przyprawy z solą i pieprzem. Odrzuć liście szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
20
W osobnym małym garnku rozpuścić mąkę w śmietanie i dodać 1/2 chochli gorącego sosu mięsnego do śmietany i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
21
Wlać śmietanę do garnka, zmniejszyć ogień, dobrze mieszać, aż cały sos będzie dobrze wymieszany i mięso nim pokryte, i gotować przez 4 minuty lub aż sos zgęstnieje z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
22
Montaż ciasta: podnieść temperaturę piekarnika z powrotem do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
23
Masło dno naczynia odpornego na działanie pieca, dodać jedną dobrą warstwę zacieru ziemniaczanego (około 1/3 wysokości naczynia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
24
Dodać mięso i warzywa gulasz z wystarczającą ilością sosu, aby dojść prawie do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby Umożliwić
25
Dobrze Wyczyść krawędzie naczynia i ułóż ciasto francuskie. Naciśnij lekko na granicy, aby przykleić go do naczynia i bardzo ostrym nożem wyciąć wokół naczynia. W tym momencie możesz zamrozić naczynie, jeśli chcesz. (Można również wybrać, aby pojedyncze lub 2 porcje ciasta lub nawet umieścić ciasto bezpośrednio na piecu holenderskim-w zależności od tego, co chcesz ! )
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Muenster, Przekrojony Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
1 żółty Owocowy Roll-up
26
Lekko posmarować ciasto żółtkiem, zrobić jedną całość na środku, aby wypłynęła para i piec w piekarniku, aż ciasto francuskie będzie złociste. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Muenster, Przekrojony Na Pół
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
27
Oto przepis na mash rzepy: http://food52.com/recipes/2998_roasted_turnip_and_celery_with_garlic_and_rosemary_infused_potato_mash lub możesz użyć swojego ulubionego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)