John Besh ' s Louisiana Speckled Trout Amandine
John Besh ' s Louisiana Speckled Trout Amandine jest pescatarian danie główne. Na 5,01 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 916 kalorii, 45g białka, oraz 65 g tłuszczu każdy. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz blanszowane i migdały, 10oz pstrąga z jeziora pontchartrain, świeżą pietruszkę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj John Besh ' s Choucroute garnie Recipe, John Besh ' s Mussel & Swiss Chard Soup Recipe, oraz Amandyna Pstrągowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F.To żeliwo lub ciężkie dno patelni na średnim ogniu, dodać 1/2 cala oliwy z oliwek.Filety z pstrąga przyprawiamy solą, pieprzem i przyprawą kreolską. Pstrąga pogłębić w mące i otrząsnąć nadmiar. Następnie umieścić pstrąga w maślance, i ponownie w mące; strząsnąć nadmiar.
Umieść rybę na patelni z gorącym olejem i gotuj z obu stron, aż całkowicie zbrązowieje, około 5-7 minut na stronę. Jeśli pstrągi są grube i nie są całkowicie ugotowane, wykończ je w nagrzanym piekarniku, gotując przez kilka minutes.To kolejny smażyć patelnię na średnim ogniu, dodać masło. Gdy masło całkowicie się stopi i zacznie lekko brązowieć po bokach, dodaj migdały, sok z cytryny i pietruszkę. Nadal przenieść masło wokół na patelni, aż migdały rumiane, o 3-4 protokół. Doprawić sosem solą i zdjąć z ognia.
Każdy filet z pstrąga układamy na talerzu i obficie na wierzchu łyżką sosu amandynowego.* Szef kuchni Besh poleca przyprawy Paula Prudhomme ' a lub Zataraina.