Jicama & Mango Slaw z papryką Pequin
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawki? Jicama & Mango Slaw z papryką Pequin może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 42 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mango Jicama Slaw, JICAMA MANGO SLAW Z KOLENDRĄ I LIMONKĄ, oraz Jicama Slaw.
Instrukcje
W małym rondlu wymieszać sok z limonki i cukier.
Dodać suszoną paprykę pequin i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Mieszaj od czasu do czasu, aż cukier całkowicie się rozpuści i papryka zacznie mięknąć, około 8 minut.
Zdjąć z ognia i pozostawić do osiągnięcia temperatury pokojowej.Po ostudzeniu wrzucić sok z limonki i papryki pequin z pozostałymi składnikami, aż dobrze włączone.
Podawać na zimno lub w temperaturze pokojowej.