Jeże
Jeże to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 456 kalorii, 25g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 16 fanów. Jeśli masz skondensowaną zupę pomidorową, ryż, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest dobre. Podobne przepisy to Jeże, Jeże, oraz Jeże Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć wołowinę, ryż i jaj beat.
Dobrze wymieszać z rękami, tworząc mieszaninę w średniej wielkości klopsiki. Odstawić.
Wlać zupę do dużego rondla i rozcieńczyć 1 puszką wody.
Podgrzać do gotowania na średnim ogniu.
Obniżyć ogień do niskiego, wrzucić klopsiki do zupy i gotować na wolnym ogniu przez 20 do 30 minut.