Jesienny Poncz

Jesienny Poncz
Need a bezglutenowy i wegański napój? Jesienny Poncz może być super przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 5,16 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wino, pomarańczę, wódkę cytrusową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 28%. Spróbuj Jesienny Poncz, Ciepły i pikantny jesienny Poncz, oraz Jesień dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na wolnym ogniu przyprawy, wermuty, sok żurawinowy i cukier w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaPojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Zdjąć z ognia i niech strome 1 godzinę.
3
Schłodzić pozostałe składniki w dużym pojemniku. Przecedzić mieszankę przypraw do mieszanki wina i schłodzić, aż będzie gotowa do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn