Jesienny mostek z cydrem i piżmową z " rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu

Jesienny mostek z cydrem i piżmową z
Przepis Fall mostek z cydrem i dyni z ' rzemieślnicze Żydowskie Delikatesy w domu jest gotowy w około 5 godzin i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 605 kalorii, 50g białka, oraz 19g tłuszczu. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Chanuka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać dyni, olej canolan, mostek wołowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pastrami Benedykta z " rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu, Marynowana czerwona cebula z " rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu, oraz Sałatka "dietetyczna" Zuke z ' rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej go do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
W razie potrzeby przyciąć nadmiar tłuszczu z mostka, aby pozostała warstwa o grubości około 1/4 cala. Osuszyć mostek ręcznikami papierowymi i obficie doprawić solą i pieprzem. Wybierz holenderski piekarnik lub patelnię ze stali nierdzewnej, która będzie wystarczająco duża, aby pomieścić mostek, warzywa i płyn do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Podgrzej patelnię na średnim ogniu, a następnie dodaj olej. Kiedy olej właśnie zaczyna palić, dodaj mostek, tłustą stronę w dół, i brąz po obu stronach, 4 do 6 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
4
Zdjąć mostek z patelni i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
5
Ostrożnie wylać i wyrzucić cały tłuszcz z patelni. Szybko dodaj cydr, wino, gałązki tymianku, czosnek, liście laurowe i 1 łyżeczkę soli i zeskrobaj dno patelni, aby uwolnić rumiane kawałki. Powrót mięso na patelnię, tłuszczu stronie do góry, z nagromadzonych soków. Nestle mięsa w cieczy tak, że jest prawie pokryte. Zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić płyn do wrzenia. Przykryj patelnię szczelnie pokrywką lub folią aluminiową i przenieś do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
6
Gotować mięso przez 1 1/2 godziny i obrócić mięso na patelnię. Przykryć i zwrócić mostek do piekarnika. Po kolejnym 1 3/4 godziny gotowania, dodać squash i cebulę na patelni, pisklę je pod i wokół mostku. Kontynuuj gotowanie, aż squash i cebula są miękkie po przekłuciu widelcem i mięso jest bardzo delikatne i łatwo strzępi, 30 do 45 minut dłużej. Aby przetestować mostek pod kątem doneness, użyj dwóch widelców, aby delikatnie odciągnąć mięso od środka. Jeśli jest jeszcze trochę trudne, ale Kabaczek i cebula są zrobione, przenieść warzywa do naczynia żaroodpornego za pomocą łyżki szczelinowej; odstawić je na bok, pokryte folią aluminiową, aby utrzymać ciepło. Nadal dusić mostek przez około 15 minut, a następnie ponownie przetestować. Temperatura wewnętrzna powinna wynosić 91° dla chudego mostka lub205, jeśli jest to grubszy mostek.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
7
Gdy mostek jest gotowy, przenieść go do deski do krojenia, tłuszczu side up, podczas gdy zakończyć SOS. Obniżyć temperaturę piekarnika do 93°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
8
Wyjmij dyni i cebulę z płynu duszenia za pomocą łyżki szczelinowej i umieścić je w naczyniu żaroodpornym (jeśli nie zrobiłeś tego wcześniej). Skosztuj warzyw i w razie potrzeby dopraw solą. Przykryj naczynie i włóż warzywa do piekarnika, aby pozostały gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka ObuSuszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
9
Odcedź płyn do duszenia do małej miski, odrzucając ciała stałe. Pozostawić tłuszcz do oddzielenia,a następnie odtłuścić i wyrzucić. Oczyścić patelnię i ponownie wlać płyn do duszenia. Doprowadzić płyn do wrzenia na dużym ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zostanie zredukowany do zagęszczonego sosu, który pokrywa tył łyżki, 15 do 20 protokół. Smak i dostosować przyprawy z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
10
Pokrój mostek na ziarno w plastry o grubości 1/2 cala lub, jeśli jest zbyt delikatny, aby pokroić, wyciągnij go na duże kawałki. Ułożyć warzywa na dużym talerzu, z pokrojonym mostkiem na środku. Łyżkę sosu na mostku i warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
11
Dekoruj mielonym tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
12
Podawać natychmiast, przekazując pozostały sos przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn