Jesienne Kulki Tortowe
Jesienne Kulki tortowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Ten przepis służy 48 i kosztuje 41 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz topliwą czekoladę, aksamitną mieszankę ciast, barwniki spożywcze i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Kulki Fasoli Z Ciasta Kukurydzianego, Czyli Fiesta Balls, Jesienne Ciasto Z Jabłkami, oraz Jesienne Ciasto Dyniowe.
Instrukcje
Przygotować i upiec ciasto mix zgodnie ze wskazówkami opakowania dla 13" x 9" ciasto.
Ochłoń. Pokruszyć schłodzone ciasto do dużej miski. Wymieszać z lukrem serowym.
Mieszankę rozwałkować na kulki wielkości ćwiartek.
Umieścić na blasze do pieczenia i schłodzić przez kilka godzin lub przez noc. Czekoladę rozpuścić w podwójnym kotle. Kulki tortowe zanurz w czekoladzie i umieść na woskowanym papierze. Kolor czekolady z pożądanym barwnikiem spożywczym. Udekoruj Topy motywami jesieni, lamówką na wierzchu ciast.